طراحی سایت

طراحی سایت وب سایت

طراحی سایت

طراحی سایت وب سایت

تیم طراحی سایت اسپیناس
نشر مقالات آموزشی

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طراحی سایت

 

سورس

بازیابی رمز مدیریت وردپرس

بازیابی رمز مدیریت وردپرس یکی از آموزش های لازم در راستای طراحی سایت وردپرسی است. آیا تا کنون رمز عبور وردپرس خود را فراموش کرده اید؟ پاسخ مثبت به این سوال بدیهی ترین حالت ممکن است. حتی برای باهوش ترین افراد نیز اتفاق افتاده است که حداقل یک مرتبه پسورد پنل مدیریت طراحی سایت شرکتی خود را فراموش کرده باشند. به همین دلیل است که بازیابی رمز عبور در وردپرس فوق العاده آسان و ایمن است که یک رمز عبور از دست رفته را به صورت ایمن بازیابی کند. در این مقاله، به شما روش یدست اوردن پسورد وردپرس را آموزش می دهیم.

به صفحه لاگین طراحی سایت خود بروید. مثال:

http://www.example.com/login/

به جای عبارت www.example.com، آدرس وب سایت خود را جایگزین کنید. در زیر فرم صفحه ورود وردپرس شما یک لینک “کلمه عبور را فراموش کرده اید؟” وجود دارد.  مطابق تصویر زیر:

 

طراحی سایت اسپیناس

 

روی لینک Lost your password کلیک کنید. در این مرحله وارد صفحه دیگری می شوید که از شما خواسته می شود نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را ارائه دهید.

 

طراحی سایت

 

نام کاربری ورود به پنل مدیریت طراحی سایت خود را وارد کنید. همچنین می توانید آدرس ایمیلی را که هنگام نصب یا ثبت نام در وبسایت خود استفاده کرده اید وارد نمایید. پس از وارد کردن نام کاربری یا آدرس ایمیل، روی دکمه دریافت رمز جدید کلیک کنید.

هنگامی که یک نام کاربری یا آدرس ایمیل معتبر وارد کردید، وردپرس یک ایمیل به آدرس مربوط به آن حساب ارسال خواهد کرد. البته در صفحه لاگین به شما اعلام می کند: “ایمیل خود را برای تأیید پیوند” بررسی کنید.

 

   فروشگاه ساز ووکامرس، متحول کننده کسب و کار

طراحی سایت

 

اکنون قسمت inbox صندوق پستی یا همان آدرس ایمیل خود را بررسی کنید، یک ایمیل با موضوع [عنوان وبلاگ شما] برای  . تنظیم مجدد رمز عبور ارسال می شود. اگر پس از چند دقیقه ایمیل را در صندوق ورودی خود مشاهده نکردید، پوشه هرزنامه یا ایمیل خود را بررسی کنید.

وقتی ایمیل را دریافت می کنید، پیامی شبیه به متن زیر را مشاهده می کنید:

شخصی درخواست تغییر گذرواژه برای آدرس وبسایت زیر نموده است:

     http://www.your-website-url.com/

     نام کاربری: نام کاربری شما

     اگر این درخواست اشتباه بود، فقط این ایمیل را نادیده بگیرید. طوریکه هیچ اتفاقی نیفتاده است.

    اما اگر درست درخواست کرده اید، برای برگرداندن گذرواژه خود به آدرس صفحه زیر مراجعه نمایید:

<http://www.your-website-url.com/wp-login.php? action=rp&key=xxxyyyzzz1112223&login=your-username

برای بازگرداندن گذرواژه خود روی لینک دوم کلیک کنید. این لینک شما را به وب سایت برمی گرداند. همچنین به شما اجازه می دهد تا یک رمز عبور جدید برای پنل مدیریت وبسایت خود انتخاب کنید.

 

طراحی سایت اسپیناس

 

به طور خودکار وردپرس یک رمز عبور قوی برای شما می سازد. البته می توانید آن را تغییر دهید تا از رمز عبو دلخواه خود استفاده کنید. همچنین نوار نشانگر قدرت نیز به شما قدرت رمز عبور را اطلاع می دهد. شما می توانید رمز عبور ضعیف را تنظیم کنید، اما توصیه می شود که یک رمز عبور قوی انتخاب کنید

بهتر است بدانید یک رمز عبور قوی شامل حروف بزرگ و کوچک، اعداد و کاراکترهای خاص مانند! “؟ $? ^ است و بیشتر از 8 کاراکتر نیز طول دارد.

در مرحله آخر پس از وارد کردن رمز عبورمورد نظر، دکمه برگرداندن رمز را فشار دهید. پس از انجام این کار با اعلان “رمز عبور شما مجدداً تنظیم شده است” مواجه خواهید شد.

 

   طراحی سایت در اهواز

طراحی سایت

 

تبریک می گویم، شما با موفقیت رمز عبور خود را بازنشانی کردید. روی لینک «ورود» یا  لاگین کلیک کنید تا با استفاده از گذرواژه جدید وارد طراحی سایت فروشگاهی خود شوید.

نکته مهم در مدیریت رمز عبور وردپرس

وارد کردن رمز عبور در هر بار ورود به وبسایت  مزاحمت ایجاد می کند. با این حال، اگر همیشه از طریق اتصال اینترنت خانگی دستگاه خود وارد وبلاگ می شوید، می توانید با استفاده از یک افزونه خاص از فراموشی رمز عبور توسط سیستم خلاص شوید. این افزونه جعبه ” مرا به خاطر بسپار” در پایین صفحه لاگین را بررسی خواهد کرد. در نتیجه هنگامی که یکبار وارد سیستم مدیریت وردپرس می شوید، تا زمانی که کوکی های مرورگر دستگاه خود را پاک نکنید نیازی به وارد کردن رمز عبور در هر زمان ندارید.

  • ehsan sh
  • ۰
  • ۰

طراحی سایت

سورس

نحوه غیرفعال کردن PHP در وردپرس

در مقاله امروز طراحی سایت می خواهیم در مورد نحوه غیرفعال کردن PHP در وردپرس برای شما توضیحاتی دهیم. به طور پیش فرض، در طراحی سایت با وردپرس باعث می شود که برخی از دایرکتوری ها قابل نوشتن باشد تا شما و سایر ادمین ها در وب سایت به راحتی می توانید پلاگین ها ، تصاویر و فیلم ها را در وب سایت بارگذاری کنید.

با این وجود اگر اشتباهی استفاده کنید همانند هکرها برای آپلود فایلها از بدافزارها در وب سایت شما استفاده کنند. می تواند برای وب سایت شما خطرناک باشد. این فایل های مخرب معمولاٌ به عنوان فایل های اصلی در وردپرس پنهان می شوند. اکثر این فایل ها با زبان PHP نوشته می شوند و می توانند در قالب باشند و به تمام کدهای وب سایت شما دسترسی کامل پیدا کنند.

به نظر خیلی ترسناک است؟

نگران نباشید راه حل ساده ای برای آن وجود دارد. در اصل ، شما به راحتی می توانید اجرای PHP را در دایرکتوری های خاصی که به آن نیازی ندارید غیرفعال کنید. با این کار ، هر فایل PHP درون آن فهرست ها اجرا نمی شود.

در این مقاله طراحی سایت در مورد غیرفعال کردن اجرای فایل PHP در وردپرس را با استفاده از پرونده .htaccess به شما نشان خواهیم داد.

غیرفعال کردن اجرای PHP در WordPress با استفاده از پرونده htaccess.

بیشتر سایت های وردپرسی دارای یک فایل htaccess. را در پوشه root هستند. این فایل htaccess. یک فایل با پیکریندی قدرتمند است که برای محافظت از رمز در ناحیه ادمین ، غیرفعال کردن دایرکتوری ، تولید ساختار URL برای سئو و بهینه سازی و سایر موارد دیگر استفاده می شود.

به طور پیش فرض در وردپرس، فایل htaccess. که در پوشه root  وب سایت شما قرار دارد ، اما شما می توانید آن را در فهرست های داخلی وردپرس خود ایجاد و استفاده کنید.

برای محافظت از وب سایت خود در برابر فایل های قابل دسترس در وردپرس ، باید یک فایل htaccess. بسازید و آن را در

wp-includes و /wp-content/uploads/ directories در وب سایت بارگذاری کنید. به سادگی می توانید با استفاده از ویرایشگرهای متنی مانند Notepad  یا TextEdit در مک یک فایل خالی بر روی کامپیوتر خود ایجاد کنید. پرونده را به عنوان htaccess. ذخیره کرده و کد زیر را در این فایل قرار دهید. می توانید متن زیر را کپی کنید.

 

<Files *.php>
 deny from all
 </Files>

 

 

طراحی سایت

حالا فایل را در کامپیوتر خود ذخیره کنید.

سپس در مرحله بعد ، شما باید این فایل را wp-includes و /wp-content/uploads/ directories  وردپرس خود بارگذاری کنید. می توانید آن را با استفاده از یک نرم افزار سرویس دهنده FTP یا از طریق برنامه File Manager در داشبورد cPanel حساب میزبانی وب خود بارگذاری کنید.

طراحی سایت

پس از اضافه کردن فایل  htaccess. با کد فوق ، هر فایل PHP را متوقف می کند تا فقط در دایرکتوری ها اجرا شود.

 

استفاده از این ترفند HTML

برای این که بتوانید امنیت وب سایت را بالا ببرید از یک پلاگین امنیت استفاده کنید.

Sucuri بهترین افزونه امنیتی وردپرس در بازار است. این وب سایت شما را برای تهدیدات احتمالی ، کد مشکوک ، بدافزار و آسیب پذیری حفاظت می کند. همچنین به طور موثری اکثر تلاشهای هک کردن وب سایت شما با افزودن فایروال بین سایت شما و ترافیک مشکوک را مسدود می کند. مهمتر از همه ، اگر سایت وردپرس شما هک شود ، آنها آن را برای شما پاک می کنند.

  • ehsan sh