طراحی سایت

طراحی سایت وب سایت

طراحی سایت

طراحی سایت وب سایت

تیم طراحی سایت اسپیناس
نشر مقالات آموزشی

  • ۰
  • ۰

سردخانه میوه

نگهداری تمام مواد خوراکی ای که امکان فاسد شدن آنها در سردخانه میوه وجود دارد از زمان قدیم یکی از مشکلات اساسی ما انسانها بوده اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی شاهد وجود سردخانه های متنوعی هستیم که می تواند مدت زمان نگهداری محصولات موردنظر ما را بدون ایجاد تغییری در ظاهر و کیفیت محصول، افزایش دهد.در واقع استفاده از سردخانه ها هم برای کشاورزان و هم برای مصرف کنندگان منفعت دارد زیرا هنگامی که فصل برداشت میشود به علت فراوانی محصول در بازار،  قیمت آن پایین تر از زمانی است که همان محصول در بازار کم است در نتیجه میتوان با انبار کردن آن و تزریق آن به بازار در زمان کمبود، هم کشاورز و هم مصرف کننده را راضی نگه داشت

حالا هنگامی که شما تصمیم به خرید سردخانه میوه دارید در ابتدا باید بدانید که انتخاب چه سردخانه ای -با توجه به محصول مورد نظرتان-می تواند برای شما از نظر هزینه و کارایی و دیگر موارد؛ بهترین گزینه باشد چرا که سردخانه ها انواع مختلفی دارند که می توان آنها را به سردخانه گمرکی، سردخانه عمومی، سردخانه زیر صفر، سردخانه بالای صفر،سردخانه فریونی، سردخانه آمونیاکی، سردخانه ذخیره ای، سردخانه کوچک، سردخانه یخچالی تقسیم کرد و از انجایی که بحث ما در مورد سردخانه میوه می باشد؛ تنها به معرفی سردخانه های مناسب برای نگهداری انواع میوه ها می پردازیم:

1-سردخانه بالای صفر:

یکی از مناسب ترین نوع سردخانه برای ذخیره میوه، سردخانه ی بالای صفر می باشد. که به دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم میشود زمان نگهداری محصولات در مدل کوتاه مدت حداکثر تا 15 روز می باشد و سپس محصول از سردخانه خارج و محصول جدید جایگرین می شود.

در واقع سردخانه بالای صفر با پایین آوردن دمای محصول در زمان نگهداری باعث می شود تمام فساد فیزیکی، شیمیایی و حتی میکروبی محصول متوقف شود که البته قبل از اینکه محصول شما در سردخانه بخواهد انبار شود نیاز است تا یکسری اقدامات انجام شود به طور مثال در وهله ی اول، شما نیاز به سرد کردن ابتدایی دارید که منظور ما از این عبارت پایین اوردن دمای محصول قبل از انبار کردن است مثلا برای میوه های گرمسیری که به سرمازدگی حساس هستند؛ لازم است این کاهش دما تا حدود 10 درجه سانتی گراد باشد.

در وهله ی دوم مبحث غربالگری نیز می تواند مطرح باشد که منظور این است که باید محصولاتی برای انبار کردن انتخاب شوند که کاملا سالم و دارای قابلیت نگهداری بالایی هستند تا باعث فاسد شدن محصولات دیگر نشوند و… .

2-سردخانه زیر صفر:

در زمانی که شما قصد دارید محصولات غذایی خود را به صورت منجمد و در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید سردخانه های زیر صفر می توانند بهترین انتخاب برای شما باشند. حداقل دمای نگهداری میوه در سردخانه زیر صفر 12- درجه سانتی گراد می باشد که شما با توجه به محصول خود میتوانید دمای آن را تا میزان مورد نیاز افزایش دهید.این نوع سرد خانه علاوه بر مناسب بودن برای میوه ها و سبزیجات منجمد، مناسب جهت نگهداری مواد پروتویینی شامل گوشت قرمز، مرغ وماهی نیز می باشند.

  • ۹۹/۰۴/۱۶
  • ehsan sh

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی